top of page
Emma-van-der-Schelde-3.jpg
"Door de juiste stappen en
methodiek komen we tot
het beste resultaat"
Klaar voor?
 

Jullie zijn klaar om te laten zien dat je waarde kan toevoegen en dat Maatschappelijk Verantwoord het nieuwe succes is. Dat een waardengedreven merk als een groene draad door de organisatie en strategie fungeert. Klaar om de positieve impact te vergroten en een merk te bouwen die klanten activeert en bindt. Om dit te realiseren hanteer ik de volgende werkwijze:

01: Orienteren

Stilstaan bij de start. Voordat we beginnen te rennen en een nieuw pad gaan uitstippelen, brengen we de startpositie in kaart. Waar staat de organisatie, hoe ontwikkelt de markt zich, hoe ziet het web van stakeholders en klanten eruit en wat beweegt hun wereld. 

02: Positioneren

Terug naar de essentie! Met het positioneren van het merk brengen we de positieve impact en gewenste identiteit op één lijn. We halen de betekenisvolle onderdelen naar voren en gebruiken die als groene draad door de organisatie. Deze onderscheidende basis vormt het fundament en kompas voor verdere de verdere marketingstrategie en uitvoering. 

03: Valideren

Valideren als succesfactor. Wat speelt er in de wereld van de stakeholders van de organisatie? Welke taal spreken deze stakeholders, welke pijnpunten hebben zij en hoe kunnen jullie deze stakeholders binden en activeren. Tijd om jullie nieuwe pad te valideren. 

04: Implementeren

Het schrijven van een nieuw verhaal en marketing 3.0. Na het bepalen van de unieke merkpositionering en het in kaart brengen van de stakeholders is het tijd om het merk te implementeren in de organisatie en een sterke marketingstrategie neer te zetten. Het resultaat is een perfect aansluitend verhaal tussen merk en doelgroep. 

Zij gingen je voor
2_edited
Logo's website
_edited
5_edited
7_edited_edited
6_edited_edited
4_edited
Zij gingen je voor
4_edited
1_edited
2_edited
6_edited
5
vng_logo_zwart_300_edited
13_edited
12_edited
2_edited
Logo's website

Ik had behoefte aan samenwerking met mensen die oprecht begrepen waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Femke en Marijke hebben daar perfect in voorzien, de klik was meteen goed. Ik ben heel tevreden met het prachtige en professionele resultaat dat veel waarde aan mijn bedrijf toevoegt.

Jellien Roelofs
Eigenaar Lasting Legal

Onze samenwerking was heel prettig en toch ook heel doelgericht. Een hele mooie combinatie! Je hebt aan onze behoeftes ruim voldaan! Heel efficient en plezierig, met een eind rapport met aanbevelingen waarmee we concreet en snel aan de slag kunnen.

Dirk en Will
Oprichters StukjeNatuur

Partners

Om het beste resultaat voor mijn klanten te krijgen werk ik vaak niet alleen. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en samen kom je verder.

Duurzame Kansmakers is een team aan gedreven en getalenteerde freelancers die alles op alles zetten om duurzame kansen te zien, te creëren en te benutten. Middels enthousiasme en denken in oplossingen worden kansen gerealiseerd voor elke organisatie. 

Studio Laura Voet is een ontwerpstudio voor duurzame merken die de beste versie van zichzelf willen worden met merk- en verpakkingsontwerp. Door een nauwe samenwerking komen we tot het beste resultaat voor onze klanten.

Qommunity is het netwerk voor freelancers. Want samen sta je sterker dan alleen! Doordat ik aangesloten ben bij dit netwerk heb ik toegang tot meer dan 200 getalenteerde en creatieve ondernemers. Zo heb ik altijd de perfecte match in mijn netwerk. 

Hoe kan ik jou helpen?

De verschillende stappen van mijn werkwijze zijn deels afhankelijk van de organisatie, de behoefte en de doelstellingen. Daarom kijk ik graag naar wat jouw organisatie nodig heeft.  Klaar om een sterk merk te bouwen die bijdraagt aan een betere wereld en écht waarde toevoegt?

bottom of page