top of page
Emma-van-der-Schelde-47_edited.jpg
"Noem mij gerust een tikkeltje ambitieus en idealistisch"
Ik geloof...

Ik geloof in een wereld waarin de Nieuwe Economie de norm is. Waarin het welzijn van mens, dier en natuur centraal staat. Waarin Profit én Purpose hand-in-hand gaan. Waarin bedrijven waarde toevoegen in plaats van nemen en waarin ons consumeren bijdraagt aan deze transitie naar een betere wereld. 

 

Daarom ben ik er voor organisaties die samen met mij willen werken aan deze transitie. Ik help organisaties met het vinden van het juiste pad vanuit hun hoogste potentie en een perfecte match met de ideale klant. Ik neem ze mee dit pad op en laat zien hoe een sterke merkpositionering en marketingstrategie een groene draad door de organisatie vormen.

Dit ben ik!

Ik ben Marijke, 29 jaar, sinds 2018 ondernemer en een échte Friezin in de stad van de toekomst: Rotterdam. Noem mij gerust een tikkeltje ambitieus en idealistisch! Maar hé, dankzij deze eigenschappen heb ik mooi mijn weg gevonden en kan ik nu op mijn eigen manier succesvol impact maken. Mijn doel is om anderen meer bewust te laten denken, leven en werken. Het draait om betere keuzes voor de wereld én voor jezelf. En anderen helpen met deze keuzes, is precies hetgeen wat ik graag doe.

 

Met een passie voor de puurheid van het leven, de natuur, de wereld en haar mensen. Maar ook een passie voor creëren, dingen samenbrengen en kloppend maken. Zowel online als offline richt ik mij op gelijkgestemde mensen en geniet ik van open en inspirerende gesprekken. 

Partners

Om het beste resultaat voor mijn klanten te krijgen werk ik vaak niet alleen. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en samen kom je verder.

Femke Pluijm van Rewild Branding  is - net als Marijke  -  duurzaam merkstrateeg in de Nieuwe Economie. Samen werken we dan ook aan de grotere trajecten  waarin we elkaar kunnen uitdagen, aanvullen en helpen.  Een creatief power team!

Mediatic is een PR en content bureau gespecialiseerd in het verhaal van de toekomst. Zij weten als geen ander hoe verhalen van verschilmakers de aandacht krijgen die ze verdienen en de doelgroep echt in beweging brengen. 

Qommunity is het netwerk voor freelancers. Want samen sta je sterker dan alleen! Doordat ik aangesloten ben bij dit netwerk heb ik toegang tot meer dan 200 getalenteerde en creatieve ondernemers. Zo heb ik altijd de perfecte match in mijn netwerk. 

Emma-van-der-Schelde-41.jpg
Emma-van-der-Schelde-39.jpg
Hoe kan ik jou helpen?

Plan een korte kennismaking in of stuur mij gewoon een bericht. We spreken elkaar snel!

bottom of page