top of page
Emma-van-der-Schelde-13.jpg
"Ben jij opzoek naar een freelance allround marketeer en project manager die van aanpakken houdt?"
Een marketeer nodig?

Naast mijn strategische trajecten vind ik het belangrijk – en leuk - om mijn handen uit de mouwen te steken op de werkvloer. Het geeft mij energie, het houdt me scherp en laat me altijd doorleren. In mijn ogen essentieel om een goeie strateeg te zijn! Daarom werk ik ook altijd als marketingkracht in uitvoerende functies voor een paar dagen in de week.

 

Mijn kracht is dat ik een allround marketeer ben die vanuit strategische keuzes de juiste doorvertaling kan maken naar uitvoerende marketing. Vanuit een helikopter view, overzicht en structuur ben ik een echte aanpakker die haar handen graag uit de mouwen steekt. Een echte teamplayer die durft keuzes te maken en een leidinggevende die weet wat samenwerken betekent.

 

Door mijn werkervaring aan bureau- en klantzijde in verschillende functies heb ik veel vaardigheden kunnen ontwikkelen. Van projectmanagement, content, community management, websites, social media, e-mailmarketing, advertising, evenementen, grafisch ontwerp, merkbewaking en coördinatie tot leidinggevende functies, accountmanagement en strategie.  Dit maakt dat ik snel ergens van waarde kan zijn en ik organisaties verder kan helpen of tijdelijk alle ballen kan hooghouden.

Emma-van-der-Schelde-31.jpg
Zij gingen je voor
13_edited
12_edited
2_edited
Logo's website
_edited
5_edited
7_edited_edited
6_edited_edited
4_edited
Wat zeiden anderen

"Marijke ik wil je bedanken voor al jouw denkwerk, je visie, betrokkenheid en creativiteit voor ons JustGo merk. Zonder jouw input waren we echt niet zover geweest, en ook heerlijk om te ervaren dat buiten de strategie vraagstukken die speelden je ook gewoon hands-on dingen oplost. Mooi om te zien dat jij altijd trouw blijft aan je eigen standaarden....en dat is erg waardevol voor elk bedrijf. Dus aan eenieder die een visionair nodig heeft op (circulair) marketinggebied, waar je ook nog eens mee kan lachen -;) Marijke is your women...Go Girl!."

Jeroen van Denderen

Business Owner

JustGo Sharing

"Marijke werkt vanaf prille begin mee met MobiNoord en in ons MobiTeam. Ze gaf zowel doordachte adviezen over de merk opbouw, had een onderbouwde mening over de huisstijl maar ze verraste ons ook vaak met creatieve invullingen en ideeen (voor nu of later). En momenteel is ze onze traffic-heldin. Voor ons als startup is Marijke onze ideale marketing rechter en linkerhand. Strategisch, creatief en uitvoerend!"
 

Han-Paul van Westing

Eigenaar

Mobi - Deelmobiliteit Nederland

"Marijke is een pittige en slimme dame die haar tanden zet in elke uitdaging. Ze heeft de mogelijkheden om op grote lijnen mee te denken, maar is ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Een fijne en enthousiaste aanvulling op elk team!"


Helen Zuurmond 

Chief Strategy Officer 
TBWA/X

Emma-van-der-Schelde-41.jpg
Emma-van-der-Schelde-39.jpg
Hoe kan ik jou helpen?

Plan een korte kennismaking in of stuur mij gewoon een bericht. We spreken elkaar snel!

Over Marijke

Ik ben Marijke, 30 jaar, sinds 2018 ondernemer en een échte Friezin in de stad van de toekomst: Rotterdam. Noem mij gerust een tikkeltje ambitieus en idealistisch! Maar hé, dankzij deze eigenschappen heb ik mooi mijn weg gevonden en kan ik nu op mijn eigen manier succesvol impact maken. Mijn doel is om anderen meer bewust te laten denken, leven en werken. Het draait om betere keuzes voor de wereld én voor jezelf. 

Ik geloof in een wereld waarin de Nieuwe Economie de norm is. Waarin het welzijn van mens, dier en natuur centraal staan. Waarin profit én purpose hand-in-hand gaan. Waarin bedrijven waarde toevoegen in plaats van nemen en waarin ons consumeren bijdraagt aan deze transitie naar een betere wereld. 

 

Emma-van-der-Schelde-5_edited.jpg
bottom of page